« Назад

Саем
07.12.2018

Оваа година од 10-16 март ке се одржи мегународниот саем за автомобили и пропратна опрема AUTO EXPO. Автолидер како и до сега ке земе учество на овој саем. Нашиот станд се наога во Павилјон 3а(помегу 3 и 4 хала).На нашиот станд ке бидат прикажани сите наши брендови кои ги застапуваме, како и најновите НГК свекици и греачи.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>