« Назад

Тест Комбе
07.12.2018
За прв пат во Македонија за времетраење на саемот ,а и после тоа Автолидер Скопје ќе врши бесплатна проверка на амортизерите и издувните системи за сите заинтересирани. Се работи за комбе специјално направено од страна на ТА за мобилно тестирање на возила, а до сега е користено на повеќе вакви манифестации ширум Европа.
 
 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>