« Назад

Новитети од Монро : Монро пружини и Монро Сфери
07.12.2018
Пружините се едни од основните сигурносни елементи на сите возила, функционирајќи заедно да ја зголемат и гарантираат целокупната стабилност на возилото во сите услови, правејќи го патот многу побезбедно место. Новите Монрое Пружини нудат најголем опсег и покриеност на пазарот. Сега се достапни за комерцијален и товарен програм. Хидропневматичките суспензиони системи вградени во моделите на Цитроен БХ, ЦХ, ГС, Ксантиа, ХМ, Ц5 и Ц6, се состојат од многу различни елементи. Но сферите за притисок и резервоарите се тие што често имаат потреба од замена. Монро нуди оригинален фабрички дизајн и технологија, и строго се препорачува секогаш да се инсталираат комплетно нови сфери, бидејќи некои делови во внатрешноста на сферата не можат да се поправат.
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>