« Назад

TENNECO ON TOUR И АВТО ЛИДЕР ВЕ ПОКАНУВААТ
07.12.2018

Задоволство ни е да Ве поканиме на интересно и едукативно дружење во склоп на меѓународната турнеја “Tenneco on Tour” каде ќе ви ја преставиме програмата на Monroe и Walker.

Повелете посетете нè на паркингот пред Веро Центар, 13-14 Април 2013, 9-18 часот

 
 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>