« Назад

НЕЗАБОРАВНА АВАНТУРА “АВТОЛИДЕР И MONROE ЕДРEЊЕ ВО ХРВАТСКА”
07.12.2018

Оваа година Автолидер ги награди своите најдобри коминтенти со незаборавно едрење по Јадранскиот брег.

Покрај уживањето во убавото време, прекрасните острови, убава морска храна, дожиевеавме и вистинско покачување на адреналинот на патот од Корчула до Вис. По исклуцителни тешки услови нашиот тим успешно стигна до Вис каде што не чекаше заслужената вечера, „Октопод под вршник“

Како и да е на крајот го завршивме ова наше еднонеделно незаборавно едрење со надеж дека следната наша дружба ќе биде уште подобра и поинтересна.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>