« Назад

Прага – посета на фабриката на MONROE
07.12.2018
Автолидер по традиција секоја година приредува изненадување за своите најдобри потрошувачи. Оваа година тоа беше посета на фабриката на Monroe во Прага, во периодот од 27-30 Април. Групата од Македонија имаше шанса да ја обиколи цела фабрика, запознавајќи се со комплетниот производствен процес при создавање на еден Monroe амортизер, од набавка на репроматеријали до добивање на финален производ. Секако тука беше и разгледувањето на прекрасните знаменитости на Прага.
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>