Тест Комбе
03.07.2008
За прв пат во Македонија за времетраење на саемот ,а и после тоа Автолидер Скопје ќе врши бесплатна проверка на амортизерите и издувните системи за сите заинтересирани. Се работи за комбе специјално направено од страна на ТА за мобилно тестирање на возила, а до сега е користено на повеќе вакви ... 
повеќе »


Саем
05.03.2008
Оваа година од 10-16 март ке се одржи мегународниот саем за автомобили и пропратна опрема AUTO EXPO. Автолидер како и до сега ке земе учество на овој саем. Нашиот станд се наога во Павилјон 3а(помегу 3 и 4 хала).На нашиот станд ке бидат прикажани сите наши брендови кои ги застапуваме, како и ... 
повеќе »


 
«  ‹ 
8 / 8
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна