Monroe OESpectrum амортизер со 5г. гаранција
13.04.2017
Најновиот Monroe OESpectrum амортизер со 5г. гаранција од сега може да го набавите во Авто Лидер
повеќе »


Frenkit кочиони компоненти
24.10.2016
Ново во нашата понуда – сетови за репаратура на кочиони шепи и клипови за кочиони шепи од марката Френкит. Френкит е компанија со седиште во Шпанија, специјализирана за производство и дистрибуција на кочиони компоненти и сетови за репаратура на хидраулични кочници и квачила. Повеќе инфо на ... 
повеќе »


Graf водни пумпи
15.08.2016
Се работи за реномиран Италијански производител чии што почетоци датираат од 1984 год,кога за краток период стана успешен и препознатлив бренд на домашниот и странскиот пазар.Со асортиман од преку 700 каталошки броеви покрива 98% од европскиот возен парк.Граф секоја година го надополнува својот ... 
повеќе »


Бесплатна проверка на вашите амортизери
27.06.2016
БЕСПЛАТНА проверка на вашите амортизери пред да тргнете на годишен одмор. Стигнете сигурно и безбедно до вашата дестинација. Акцијата трае од 06.07 до 14.07.2016 пред Авто Лидер (спроти Олимписки базен)
повеќе »


Тефлонска (PTFE - политетрафлуороетиленска) ... 
21.06.2016
Тефлонска (PTFE - политетрафлуороетиленска) технологија кај запчести ремени претставена преку прашања и одговори. Во денешно време, не треба да ги гледате многу внимателно автомобилите на патот за да пронајдете еден опремен со ремен обложен со тефлон. Многу автомобили (на пример VAG TDI моторите ... 
повеќе »


Летна Monroe продажна акција
01.07.2015
ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ За купени производи над 15000 денари добивате поклон една Monroe режисерска столица или една Monroe маса.
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
3 / 8
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна