Зимска Gates продажна акција
21.11.2014
За 50 ремени Gates подарок Gates работно одело ... и уште многу други подароци!
повеќе »


НЕЗАБОРАВНА АВАНТУРА “АВТОЛИДЕР И MONROE ... 
30.10.2014
Оваа година Автолидер ги награди своите најдобри коминтенти со незаборавно едрење по Јадранскиот брег. Покрај уживањето во убавото време, прекрасните острови, убава морска храна, дожиевеавме и вистинско покачување на адреналинот на патот од Корчула до Вис. По исклуцителни тешки услови нашиот тим ... 
повеќе »


Авто Лидер ве носи на едрење на Јадраско Море
20.08.2014
По повод 20 години од постоењето, Авто Лидер повторно организира специјална продажна акција. Овој пат најдобрите купувачи на Monroe производите ќе имаат ексклузивна можност да поминат 7 незаборавни дена едрење околу островите на Јадранското Море.
повеќе »


Авто Лидер ве носи во Белгија и Франција
15.04.2014
По повод 20 години од постоењето, Авто Лидер и оваа година најдобритe Gates и NGK купувачи ги наградува со патување од 25-30.05.2014 во Гхент, Белгија и Париз, Франција
повеќе »


TENNECO ON TOUR И АВТО ЛИДЕР ВЕ ПОКАНУВААТ
09.04.2013
Задоволство ни е да Ве поканиме на интересно и едукативно дружење во склоп на меѓународната турнеја “Tenneco on Tour” каде ќе ви ја преставиме програмата на Monroe и Walker. Повелете посетете нè на паркингот пред Веро Центар, 13-14 Април 2013, 9-18 часот
повеќе »


Зимска Gates продажна акција
23.12.2012
за 50 ремени Gates подарок Gates работно одело ... и уште многу други подароци!
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
4 / 8
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна