Зимска NGK продажна акција
23.12.2012
1. за 250 свекици или греачи NGK, подарок Porsche автомобил со далечинско управување, 2. за 100 свекици или грeачи - блузон NGK, 3. за 80 свекици или греачи - блуза NGK ... и уште многу други NGK подароци!
повеќе »


ICER Brakes S.A. нов бренд на Македонскиот пазар
20.11.2012
Како нов бренд на Македонскиот пазар Icer го воведовме како добавувач со добра цена, но исто така и со многу добар квалитет. Icer е шпанска компанија која самата ги произведува диск плочките како за патнички така и за теретен програм.
повеќе »


Со MONROE и Автолидер во Шпанија
31.10.2012
Како и секоја година така и оваа Автолидер ги наградува своите најдобри купувачи со ексклузивно патување. Оваа година на ред беше Валенција и Барцелона. Прекрасно патување за сите со извонредни впечатоци. Во Валениција беа посетени прекрасниот City of Arts, прошетка низ стариот град, а во ... 
повеќе »


Летна Monroe продажна акција
10.07.2012
ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ За еднократно купување на 25 Monroe амортизери добивате една Monroe режисерска столица, а за 30 добивате Monroe маса. * Акцијата трае до потрошување на залихите кои се ограничени, затоа побрзајте.
повеќе »


Летна NGK продажна акција
09.07.2012
ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ За еднократно купување на 50 свекици или греачи NGK добивате наочари за сонце Uvex и апостолки NGK. * Акцијата трае до потрошување на залихите кои се ограничени, затоа побрзајте.
повеќе »


Purflux
11.05.2012
Барањата на денешните автомобили се се поголеми,а Purflux со својот единствен и иновативен модул на материјал за филтрирање е препознатлив како еден од најпознатите добавувачи за фабричко вградување кај Француските производители на возила како ,Renault,Peugeot и Citroen,но и во сите најпопуларни ... 
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
5 / 8
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна