Graf водни пумпи
15.08.2016
Се работи за реномиран Италијански производител чии што почетоци датираат од 1984 год,кога за краток период стана успешен и препознатлив бренд на домашниот и странскиот пазар.Со асортиман од преку 700 каталошки броеви покрива 98% од европскиот возен парк.Граф секоја година го надополнува својот ... 
повеќе »


Бесплатна проверка на вашите амортизери
27.06.2016
БЕСПЛАТНА проверка на вашите амортизери пред да тргнете на годишен одмор. Стигнете сигурно и безбедно до вашата дестинација. Акцијата трае од 06.07 до 14.07.2016 пред Авто Лидер (спроти Олимписки базен)
повеќе »


Тефлонска (PTFE - политетрафлуороетиленска) ... 
21.06.2016
Тефлонска (PTFE - политетрафлуороетиленска) технологија кај запчести ремени претставена преку прашања и одговори. Во денешно време, не треба да ги гледате многу внимателно автомобилите на патот за да пронајдете еден опремен со ремен обложен со тефлон. Многу автомобили (на пример VAG TDI моторите ... 
повеќе »


Летна Monroe продажна акција
01.07.2015
ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ За купени производи над 15000 денари добивате поклон една Monroe режисерска столица или една Monroe маса.
повеќе »


Зимска Gates продажна акција
21.11.2014
За 50 ремени Gates подарок Gates работно одело ... и уште многу други подароци!
повеќе »


НЕЗАБОРАВНА АВАНТУРА “АВТОЛИДЕР И MONROE ... 
30.10.2014
Оваа година Автолидер ги награди своите најдобри коминтенти со незаборавно едрење по Јадранскиот брег. Покрај уживањето во убавото време, прекрасните острови, убава морска храна, дожиевеавме и вистинско покачување на адреналинот на патот од Корчула до Вис. По исклуцителни тешки услови нашиот тим ... 
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
3 / 7
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>