Авто Лидер ве носи во Белгија и Франција
15.04.2014
По повод 20 години од постоењето, Авто Лидер и оваа година најдобритe Gates и NGK купувачи ги наградува со патување од 25-30.05.2014 во Гхент, Белгија и Париз, Франција
повеќе »


TENNECO ON TOUR И АВТО ЛИДЕР ВЕ ПОКАНУВААТ
09.04.2013
Задоволство ни е да Ве поканиме на интересно и едукативно дружење во склоп на меѓународната турнеја “Tenneco on Tour” каде ќе ви ја преставиме програмата на Monroe и Walker. Повелете посетете нè на паркингот пред Веро Центар, 13-14 Април 2013, 9-18 часот
повеќе »


Зимска NGK продажна акција
23.12.2012
1. за 250 свекици или греачи NGK, подарок Porsche автомобил со далечинско управување, 2. за 100 свекици или грeачи - блузон NGK, 3. за 80 свекици или греачи - блуза NGK ... и уште многу други NGK подароци!
повеќе »


Зимска Gates продажна акција
23.12.2012
за 50 ремени Gates подарок Gates работно одело ... и уште многу други подароци!
повеќе »


ICER Brakes S.A. нов бренд на Македонскиот пазар
20.11.2012
Како нов бренд на Македонскиот пазар Icer го воведовме како добавувач со добра цена, но исто така и со многу добар квалитет. Icer е шпанска компанија која самата ги произведува диск плочките како за патнички така и за теретен програм.
повеќе »


Со MONROE и Автолидер во Шпанија
31.10.2012
Како и секоја година така и оваа Автолидер ги наградува своите најдобри купувачи со ексклузивно патување. Оваа година на ред беше Валенција и Барцелона. Прекрасно патување за сите со извонредни впечатоци. Во Валениција беа посетени прекрасниот City of Arts, прошетка низ стариот град, а во ... 
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
4 / 7
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>