Со MONROE и Автолидер во Шпанија
31.10.2012
Како и секоја година така и оваа Автолидер ги наградува своите најдобри купувачи со ексклузивно патување. Оваа година на ред беше Валенција и Барцелона. Прекрасно патување за сите со извонредни впечатоци. Во Валениција беа посетени прекрасниот City of Arts, прошетка низ стариот град, а во ... 
повеќе »


Летна Monroe продажна акција
10.07.2012
ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ За еднократно купување на 25 Monroe амортизери добивате една Monroe режисерска столица, а за 30 добивате Monroe маса. * Акцијата трае до потрошување на залихите кои се ограничени, затоа побрзајте.
повеќе »


Летна NGK продажна акција
09.07.2012
ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ За еднократно купување на 50 свекици или греачи NGK добивате наочари за сонце Uvex и апостолки NGK. * Акцијата трае до потрошување на залихите кои се ограничени, затоа побрзајте.
повеќе »


Purflux
11.05.2012
Барањата на денешните автомобили се се поголеми,а Purflux со својот единствен и иновативен модул на материјал за филтрирање е препознатлив како еден од најпознатите добавувачи за фабричко вградување кај Француските производители на возила како ,Renault,Peugeot и Citroen,но и во сите најпопуларни ... 
повеќе »


Проширен програм на Monroe Производи
17.04.2012
Monroe делови за ослонување (стабилизатори, јабучици, чаури) Monroe Max lift - амортизери за задна врата.
повеќе »


Monroe продажна акција од 1.04. до 30.06.2012
28.03.2012
Како и секоја година така и оваа Автолидер ги наградува најдобрита купувачи со ексклузивно патување во Шпанија, посета на Валенсија и Барселона.Повеќе информации во Автолидер.
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
5 / 7
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>