СО МONROE НА ЛЕГЕНДАРНАТА MONZA
27.05.2010
За прв пат оваа година Автолидер и нашите најдобри купувачи присуствуваа на трка од WTCC шампионатот на славната патека Monza крај Милано.Од таму се враќаме со големо воодушевување и со незаборавни впечатоци. Голема привилегија беше да се присуствува на ваков настан со помош на нашиот добавувач ... 
повеќе »


Автолидер продавница Охрид
01.04.2010
Од 1.04.2010 е отворена продавница на Автолидер во Охрид, каде што ќе можете да ги најдете сите наши производи.
повеќе »


АКЦИЈА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ КУПУВАЧИ
01.03.2010
Avtolider и Monroe ги водат најдобрите 10 купувачи во Монца, Италија.
повеќе »


Бесплатна проверка на амортизери
01.12.2009
Во месец декември можете бесплатно да ги поправите амортизерите на вашето возило.
повеќе »


Акција NGK
01.10.2009
За еднократно купување на 100 свеќици добивате подарок маица Polo NGK.
повеќе »


Акција Monroe
15.09.2009
За купени 80 амортизери во периодот од 15.09-15.10.2009 добиате гратис алат за монтажа на амортизери К-70.
повеќе »


 
«  ‹   ›  »
6 / 7
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>