TECNOCAR филтри
27.07.2009
Автолидер ја зголеми својата понуда на резервни делови на Македонскиот пазар, со донесување на производите на реномираниот Италијански производител на филтри TECHNOCAR. Основан во 1965 година, TECHNOCAR делува како дел од групата SOGEFI од 1994 година, и ја има водечката позиција на ... 
повеќе »


Прага – посета на фабриката на MONROE
05.05.2009
Автолидер по традиција секоја година приредува изненадување за своите најдобри потрошувачи. Оваа година тоа беше посета на фабриката на Monroe во Прага, во периодот од 27-30 Април. Групата од Македонија имаше шанса да ја обиколи цела фабрика, запознавајќи се со комплетниот производствен процес ... 
повеќе »


Elastogran - заштитни гуми za амортизери
22.08.2008
Elastogran е водечка фирма во областа на полиуретан, дел е од хемискиот гигант BASF и најголем производител на заштитни гуми и останати полиуретански делови во автомобилската индуструја. Производниот програм до неодамна беше резервиран само за фабричко вградување но како и секој OE производител ... 
повеќе »


Новитети од Монро : Монро пружини и Монро Сфери
20.07.2008
Пружините се едни од основните сигурносни елементи на сите возила, функционирајќи заедно да ја зголемат и гарантираат целокупната стабилност на возилото во сите услови, правејќи го патот многу побезбедно место. Новите Монрое Пружини нудат најголем опсег и покриеност на пазарот. Сега се достапни ... 
повеќе »


Тест Комбе
03.07.2008
За прв пат во Македонија за времетраење на саемот ,а и после тоа Автолидер Скопје ќе врши бесплатна проверка на амортизерите и издувните системи за сите заинтересирани. Се работи за комбе специјално направено од страна на ТА за мобилно тестирање на возила, а до сега е користено на повеќе вакви ... 
повеќе »


Саем
05.03.2008
Оваа година од 10-16 март ке се одржи мегународниот саем за автомобили и пропратна опрема AUTO EXPO. Автолидер како и до сега ке земе учество на овој саем. Нашиот станд се наога во Павилјон 3а(помегу 3 и 4 хала).На нашиот станд ке бидат прикажани сите наши брендови кои ги застапуваме, како и ... 
повеќе »


 
«  ‹ 
7 / 7
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>