« Назад

СО МONROE НА ЛЕГЕНДАРНАТА MONZA
07.12.2018

За прв пат оваа година Автолидер и нашите најдобри купувачи присуствуваа на трка од WTCC шампионатот на славната патека Monza крај Милано.Од таму се враќаме со големо воодушевување и со незаборавни впечатоци.Голема привилегија беше да се присуствува на ваков настан со помош на нашиот добавувач на Monroe амортизерите Tenneco Automotive.Покрај трката,ги видовме и сите убавини на прекрасниот град Милано.Во секој случај прекрасно доживување,кое сигурно сите ќе го памтиме.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>