« Назад

Purflux
07.12.2018

Барањата на денешните автомобили се се поголеми,а Purflux со својот единствен и иновативен модул на материјал за филтрирање е препознатлив како еден од најпознатите добавувачи за фабричко вградување кај Француските производители на возила како ,Renault,Peugeot и Citroen,но и во сите најпопуларни Европски модели.Така на пример во Ford Focus,Fiesta,Renault Clio,Megane,VW Polo,Golf,Pasat,Fiat Grande Punto,Peugeot 207,Opel Corsa,Astra и многу други.

Purflux е инаку во состав на водечкиот производител на филтри компанијата Sogefi Filtration.Во понудата се филтри за воздух,масло,гориво и кабина.

Повеќе информации можете да добиете на www.Filtrauto.com
 

 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>