« Назад

Летна NGK продажна акција
07.12.2018

ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ

За еднократно купување на 50 свекици или греачи NGK добивате наочари за сонце Uvex и апостолки NGK.

* Акцијата трае до потрошување на залихите кои се ограничени, затоа побрзајте.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна