« Назад

Летна Monroe продажна акција
07.12.2018

ДОЧЕКАЈТЕ ГО ЛЕТОТО ПОДГОТВЕНИ

За еднократно купување на 25 Monroe амортизери добивате една Monroe режисерска столица, а за 30 добивате Monroe маса.

* Акцијата трае до потрошување на залихите кои се ограничени, затоа побрзајте.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна