« Назад

Со MONROE и Автолидер во Шпанија
07.12.2018

Како и секоја година така и оваа Автолидер ги наградува своите најдобри купувачи со ексклузивно патување.

Оваа година на ред беше Валенција и Барцелона. Прекрасно патување за сите со извонредни впечатоци. Во Валениција беа посетени прекрасниот City of Arts, прошетка низ стариот град, а во Барцелона, покрај прошетката низ градот, бевме и на легендарниот стадион на FC Barcelona Camp Nou.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна