« Назад

Авто Лидер ве носи во Белгија и Франција
07.12.2018

И оваа година Авто Лидер организира патување. Овој пат по повод 20 години постоење, за своите најдобри купувачи на програмата од Gates и NGK ги наградува со патување во период од 25 до 30 мај 2014 со посета на фабриката на Gates во Гхент, Белгија, посета на фабриката на NGK во Франција како и посета на Париз. Акцијата трае од 15 април до 15 мај 2014.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>