« Назад

Бесплатна проверка на вашите амортизери
07.12.2018

БЕСПЛАТНА проверка на вашите амортизери пред да тргнете на годишен одмор.

Стигнете сигурно и безбедно до вашата дестинација.

Акцијата трае од 06.07 до 14.07.2016 пред Авто Лидер (спроти Олимписки базен)

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>