Производи
« Назад

Graf водни пумпи

Се работи за реномиран Италијански производител чии што почетоци датираат од 1984 год, кога за краток период стана успешен и препознатлив бренд на домашниот и странскиот пазар. Со асортиман од преку 700 каталошки броеви покрива 98% од европскиот возен парк. Граф секоја година го надополнува својот асортиман со 40 тина каталошки броеви. Секоја водна пумпа проаѓа низ 100% аутоматизиран процес на контрола на квалитетот.

Повеќе информации на www.graf.it.

 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна