Производи
« Назад

Frenkit

Ново во нашата понуда – сетови за репаратура на кочиони шепи и клипови за кочиони шепи од марката Френкит.

Френкит е компанија со седиште во Шпанија, специјализирана за производство и дистрибуција на кочиони компоненти и сетови за репаратура на хидраулични кочници и квачила.

Повеќе инфо на www.frenkit.es.

 
 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна