Производи
« Назад

Gates
Колку е познато името Gates во светот и Македонија не е потребно да се трошат зборови . Зашто кога некој е фабричко вградување во  VW, BMW, Mercedes, Opel, Renault, Citroen и други, сувишна е расправа за квалитетот, бидејќи тој е дефинитивно и единствено на страната на Gates. Колку предности има над останатите производители секако заслужно е постојаното вложување во нови технологии кое претставува главен предуслов за пласирање на производите до крајните купувачи односно Вас. Како прилог на ова како новитет од Септември е претставен и пуштен новиот канален Micro V-X ремен со своите подобрувања, два пати повеќе потраен од конвенционалните, EPDM смеса која се користи во производството за фабричко вградување, 65% повеќе отпорен при високи температури, по тих и флексибилен при разни режими на работа и друго. Едноставно овозможува многу повеќе.
 
Освен наведениот новитет, Gates во својот асортиман на производи нуди :
 
- погонски ремени
 
- клинести ремени
 
- црева за воздух и гориво
 
- конектори
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна