Производи
« Назад

Walker

Издувни системи со врвен квалитет. Со готово 10.000 референци можно е да се исполнат сите барања за возилата на нашите патишта. WALKER издувните системи се двострано заштитени и алуминизирани. Со нив во прилог оди и целиот прибор за монтажа (универзален или наменски).

WALKER како еден од најголемите производители на издувни системи е добавувач на фабричко вградување за најголемите светски производители на автомобили како: VW, Seat, Mercedes, Ford, Peugeot, Citroen, Nissan, Porsche, Opel, Saab, Volvo и други.

 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна