Производи
« Назад

TECHNOCAR филтри
Автолидер ја зголеми својата понуда на резервни делови на Македонскиот пазар, со донесување на производите на реномираниот Италијански производител на филтри TECHNOCAR. Основан во 1965 година, TECHNOCAR делува како дел од групата SOGEFI од 1994 година, и ја има водечката позиција на Италијанскиот пазар за филтри за лесни и тешки комерцијални возила, а присутен е на многу пазари ширум светот. Високоразвиениот процес на производство на компанијата и овозможува креирање производи со бескомпромисен квалитет, кој постојано се контролира во текот на целиот производствен циклус, што добро им е познато на Италијанските, а сега и на нашите купувачи.
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна