Производи
« Назад

Purflux

Барањата на денешните автомобили се се поголеми, а Purflux со својот единствен и иновативен модул на материјал за филтрирање е препознатлив како еден од најпознатите добавувачи за фабричко вградување кај Француските производители на возила како Renault, Peugeot и Citroen, но и во сите најпопуларни Европски модели. Така на пример во Ford Focus, Fiesta, Renault Clio, Megane, VW Polo, Golf, Pasat, Fiat Grande Punto, Peugeot 207, Opel Corsa, Astra I многу други.

Purflux е инаку во состав на водечкиот производител на филтри компанијата Sogefi Filtration. Во понудата се филтри за воздух, масло, гориво и кабина.

Повеќе информации можете да добиете на www.Filtrauto.com

 
 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна