Производи
« Назад

ICER Brakes S.A.

Како нов бренд на Македонскиот пазар Icer го воведовме како добавувач со добра цена, но исто така и со многу добар квалитет.

Icer е шпанска компанија која самата ги произведува диск плочките како за патнички така и за теретен програм.

Icer постои од 1961 година. Компанијата исто така произведува и за други добавувачи (на пр. Jurid). Сите плочки се хомологирани и атестирани, не се користи азбест при производството што е гаранција за зачувување на околината.

Повеќе информации на www.icerbrakes.com.

 
 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна