Производи
« Назад

NGK
Свекицата е еден од најважните делови кај бензиските мотори,кој истовремено не тражи поосебно внимание или одржување,а во текот на својот век милион пати прави искра и ја пали смесата од гориво и воздух. Баш поради ова,тоа мора да биде висококвалитетен производ во сите работни услови.
 
NGK свекиците претставуваат врв на технологијата која вклучува користење материјали како што се платина,волфрам,сребро и злато,а интервалите на замена достигнуваат и до 100.000км кај некои мотори. NGK свекиците можете да ги најдете скоро во сите возила како прво вградување.
 
Покрај свекиците во понудата се и греачи за дизел мотори,кабли и ламда сонди(универзални и наменски)
 
Потврда на квалитетот е тоа што NGK свекиците ги користат тимовите од Formula1,WRC автомобилите,MOTO GP моторите,DTM првенството,во Le Mans т.е во сите тркачки возила.
 
Повеќе информации побарајте на www.ngkntk.de
 
 
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна