Производи

Вести
NGK MAF сензори
26.04.2017
НОВО во понудата на Авто Лидер NGK MAF сензори
повеќе »
Monroe OESpectrum амортизер со 5г. гаранција
13.04.2017
Најновиот Monroe OESpectrum амортизер со 5г. гаранција од сега може да го набавите во Авто Лидер
повеќе »
Frenkit кочиони компоненти
24.10.2016
Ново во нашата понуда – сетови за репаратура на кочиони шепи и клипови за кочиони шепи од марката Френкит. Френкит е компанија со седиште во Шпанија, специјализирана за производство и дистрибуција на кочиони компоненти и сетови за репаратура на хидраулични кочници и квачила. Повеќе инфо на ... 
повеќе »
Graf водни пумпи
15.08.2016
Се работи за реномиран Италијански производител чии што почетоци датираат од 1984 год,кога за краток период стана успешен и препознатлив бренд на домашниот и странскиот пазар.Со асортиман од преку 700 каталошки броеви покрива 98% од европскиот возен парк.Граф секоја година го надополнува својот ... 
повеќе »
Бесплатна проверка на вашите амортизери
27.06.2016
БЕСПЛАТНА проверка на вашите амортизери пред да тргнете на годишен одмор. Стигнете сигурно и безбедно до вашата дестинација. Акцијата трае од 06.07 до 14.07.2016 пред Авто Лидер (спроти Олимписки базен)
повеќе »
страната најдобро се гледа со Mozilla Firefox 2.0 или понов и Internet Explorer 7.0 или понов, минимална резолузија 1024 x 768
Авто Лидер © 2008 Сите права задржани.   Дизајн: Аетерна
%>